FAQ

LEES HIER DE VEELGESTELDE VRAGEN

WAAR KAN IK KAARTEN KOPEN?

Kaarten voor “Einaudi aan het Wantij” zijn alleen te koop via onze officiële website en te betalen via IDeal. Koop nooit kaarten via andere kanalen!

GELD TERUG BIJ LOCKDOWN?

Je krijgt je aankoopbedrag in zijn gehad terug bij een landelijke of regionale lockdown

Met hoeveel personen kan ik naar Einaudi aan het wantij komen?

Het is mogelijk om een ticket voor 1, 2 of 4 personen te kopen. Bij een 4-persoons ticket dienen alle personen uit hetzelfde huishouden te komen.

KAN IK ZELF EEN PLAATS UITKIEZEN?

Je plek wordt aangewezen door een van onze medewerkers na binnenkomst. Het is dus helaas niet mogelijk je eigen plekje te zoeken zolang er wettelijk verplichte placering is.

JE HOEFT NIET EXTRA VROEG TE KOMEN VOOR EEN GOEDE PLEK?

Kom op een willekeurig tijdstip tijdens de inloop periode. Kom op tijd want de show start op tijd en tijdens de inloop is er al veel te beleven.

WAAROM MOET IK MIJN KAART PERSONALISEREN?

Enerzijds vanwege de mogelijk zwarthandel, daarnaast biedt het, net als bij restaurants, ook de mogelijkheid om alle bezoekers makkelijk te bereiken als zich veranderingen door de Covid-19 maatregelen voordoen. Voor het personaliseren zijn de volgende gegevens per persoon nodig: voornaam, achternaam, e-mailadres, geslacht en geboortedatum. Gebruik altijd de naam die op het identiteitsbewijs staat. Bij twijfel kan bij de ingang om je identiteitsbewijs gevraagd worden.

Let op: i.v.m. covid triage kan personaliseren pas 24 uur voor het evenement.

HOE WERKT HET PERSONALISEREN VAN MIJN KAARTEN?

Na het kopen van jouw kaarten zul je een bevestigingsmail ontvangen met daarin een overzicht van de bestelling, 24 uur voor het evenement ontvang je een e-mail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. Als je dit hebt gedaan, krijg je de toegangskaarten toegestuurd. In de bevestigingsmail vind je alle informatie over het personalisatie proces.

Voor elk kaartje moet je persoonlijke informatie invullen, zoals voor- en achternaam en het e-mailadres van degene die het evenement zal betreden. Daarnaast is er een verplichte triage ter voorkoming van verspreiding van Covid. Ben je ervan bewust dat deze informatie uniek moet zijn voor ieder kaartje. Vul om deze reden de naam gelijk aan de naam op een geldig identiteitsbewijs (paspoort, ID kaart).

Na het invullen van deze informatie zul je een e-mail ontvangen met jouw gepersonaliseerde kaarten. Als je de kaarten niet binnen 24 uur ontvangen hebt, neem dan contact op met de klantenservice van PayLogic: Customer Service Paylogic.

Let op: i.v.m. covid triage kan personaliseren pas 24 uur voor het evenement.

WAAROM ONTVANG IK MIJN TICKET NIET DIRECT?

Op dit moment weten we nog niet wat vanuit overheidswege de maatregelen omtrent Covid zullen zijn tijdens Back to the Rivers. Momenteel is er een verplichte triage, 24 uur voor aanvang van het evenement. Het kan zijn dat deze maatregel in juli niet meer geldig is  of dat er een sneltest verplicht gesteld wordt. Zodoende wordt je kaartje pas 24 uur voor het evenement vrijgegeven, na het voldoen van de op dat moment verplichte toegangsmaatregelen. Mocht eerder blijken dat er geen maatregelen nodig zijn dan worden de tickets eerder vrijgegeven en toegestuurd.

IK BEN VERGETEN MIJN KAARTEN TE PERSONALISEREN, WAT KAN IK DOEN?

De personalisatie periode loopt door tijdens het evenement. Zoek in je mailbox op het onderwerp: ‘Belangrijk! Additionele informatie is benodigd voor uw bestelling’, de naam van het evenement of ‘Paylogic’. Middels deze e-mail is het mogelijk om je kaarten alsnog te personaliseren. Je ontvangt je kaarten direct in je mail zodra je ze hebt gepersonaliseerd. Indien je na enkele minuten nog geen kaarten hebt ontvangen, neem dan contact op met de Paylogic Customer Service. Het kan zijn dat de mail met kaarten in je spamfolder zit. Controleer deze dus.

MOET IK EEN IDENTITEITSBEWIJS MEENEMEN NAAR HET EVENEMENT?

Ja, je bent wettelijk verplicht om je te kunnen identificeren. Voor het betreden van een evenement kan de beveiliging vragen om een identiteitsbewijs, zodat gecontroleerd kan worden of de naam overeenkomt met het gepersonaliseerde kaart. Houd er rekening mee dat een kopie van het identiteitsbewijs ongeldig is. De toegang tot het evenement kan geweigerd worden in het geval er een andere naam op het kaart staat. De waarde van het kaart zal dan niet terugbetaald worden.

IK MOET DE NAAM OP HET KAARTJE VERANDEREN, WAT KAN IK DOEN?

Het is mogelijk om de naam dat op het kaartje staat te veranderen (omdat je iemand anders wil uitnodigen voor het evenement). Houd er rekening mee dat er per naamswijziging een fee van €1,50 gevraagd wordt door Paylogic. Om deze reden is het belangrijk dat je jouw gegevens de eerste keer correct invoert.

Naamswijzigingen kunnen gedaan worden via de Paylogic Ticket transfer. Klik hier om de naam op je ticket te wijzigen.

IK HEB TOEGANGSKAARTEN OVER. KAN IK DEZE NOG RETOURNEREN?

Nee helaas is dat niet mogelijk

HELP, IK HEB PROBLEMEN MET MIJN KAARTEN! WAT NU?

Allereerst te gek dat je erbij bent! De bevestigingsmail is verstuurd door onze ticketingpartner Paylogic. Je kunt evt. in je inbox zoeken op ‘Paylogic’ om de kaarten terug te zoeken. Soms komen ze in de Spamfolder terecht, check daarom ook je Spambox.
Bij het kopen van je kaarten heb je een persoonlijk account aangemaakt in Paylogic. Hier kun je je aankoop ook altijd terugvinden. Je kunt op dit account inloggen via deze link. Mocht dit niet lukken (wachtwoord kwijt bijvoorbeeld), dan kun je contact opnemen met de servicedesk van Paylogic. Zij kunnen je verder helpen m.b.t. jouw Paylogic account en wachtwoord en het (opnieuw) opsturen van de kaarten.

WAT GEBEURT ER ALS DE COVID-MAATREGELEN WORDEN AANGESCHERPT?
Belangrijk om te weten, je krijgt je aankoopbedrag volledig retour bij een regionale of nationale lockdown. Je krijgt je geld niet retour als er een sneltest wordt ingevoerd.

De evt kosten van een door de overheid verplicht gestelde sneltest zijn niet inbegerepen bij de ticket prijs.

WAT IS DE MINIMUMLEEFTIJD VOOR Einaudi aan het Wantij?

Alle leeftijden zijn welkom, onder de 15 jaar is de begeleiding van een volwassene verplicht.

IS HET VOOR ROLSTOELGEBRUIKERS EN MINDERVALIDEN MOGELIJK OM Einaudi aan het Wanrij  TE BEZOEKEN?

Ja er zijn speciale rolstoelplaatsen beschikbaar, deze zijn terug te zien in het bestelproces van de tickets.

HOE KOM IK op de locatie?

We adviseren je om lopend, fietsend of met het OV te komen. Er is een fietsenstalling in de parkeergarage Energiehuis. Deze is gratis en bewaakt, dagelijks geopend van 0.700 – 01.30. Na 01.30 kun je je bij de rolpoort melden, waar een intercom is geplaatst.

KAN IK MET DE BOOT KOMEN?

Nee, het is niet toegestaan met eigen boot te komen. Helaas kunnen we dit niet covid-proof organiseren. Er geldt zodoende een vaar- en afmeer verbod bij de Kinepolis en de kades rondom het evenemententerrein.

 HOE LAAT START HET?

Kijk op je kaartje voor de showtijd. De deur opent 45 minuten voor de show met een inloop programma. Kom op tijd de show start op tijd.

HOE LAAT SLUIT DE DEUR?

Een half uur na afloop van het concert sluiten de deuren

KAN IK OOK WAT TE ETEN EN DRINKEN KOPEN?

Zeker! Eten en drinken wordt verzorgd door onze Horeca partners en zij zullen zorgen voor een uitgebreid aanbod aan drankjes en maaltijden. Tijdens het concert kun je hapjes en drankjes bestellen via een QR-code op je tafel/bij je zitplaats. Scan deze met de camera van je telefoon, bestel je eten en drinken, betaal en je bestelling wordt bij je gebracht! Je hoeft hiervoor geen app te downloaden. Betalen met cash is niet mogelijk. Tip: installeer internet bankieren op je telefoon.

MAG IK ZELF ETEN EN DRINKEN MEENEMEN?

Helaas is het niet toegestaan zelf eten of drinken mee te brengen. Hierop kan gecontroleerd worden door de beveiliging bij de entree

WAT IS DE ONDERGROND VAN HET FESTIVALTERREIN?

De ondergrond is verhard

ZIT IK DROOG?

In geval van regen adviseren we een regenjas of paraplu mee te brengen

ZITKUSSENTJE?

Een kussentje meebrengen is een goed idee

WAAR IS HET?

Onze mooie en bijzondere locatie is gelegen aan de Wantijkade, rechts van het Energiehuis en Kinepolis, Dordrecht.

SAMEN NAAR BINNEN KOMEN?

Omdat de e-tickets per gezin/bubble worden verkocht, is het niet mogelijk om los van elkaar naar binnen te komen. Je dient dus echt samen te melden bij de entree.

WAAR KAN IK PARKEREN?

Betaald parkeren is mogelijk in parkeergarage Energiehuis. Maar wij adviseren met de fiets of met de buzz te komen. Er zijn voldoende fietsenstallingen.

PERSAANVRAAG?

Accreditatie-aanvragen en persinfo kan opgevraagd worden via liselotte@iventors.com Let op ivm Covid-19 is er zeer beperkt ruimte voor een pers accreditatie. Zonder deze accreditatie kunnen we  geen toegang geven aan pers.